erbjudande

 

Den tuffa konkurrensen inom resebranschen har sitt pris. Det stavas service.

Detta i kombination med att många företag skär ner på den interna servicen gör att dagens affärsresenärer tvingas lägga allt mer tid på reseplanering. På toppen av det ska den anställde ge sig ut i världen med högst marginell support i ryggen. Med avstamp i denna verklighet har vi med åren utvecklat en affärsreseservice av högsta klass. Resenären ska kunna fokusera på sitt jobb, resa tryggt och få snabb hjälp och stöd när något händer eller när resa ska planeras. Om sedan den anställde är stationerad i London, New York, Stockholm eller Sundsvall spelar mindre roll. De erhåller samma personliga service från vårt kontor på Kungsholmen i Stockholm. Men behovet av service och backup skiftar. Många gånger även inom ett och samma företag. Där kommer vår flexibla affärsreseservice till sin rätt när servicen kan anpassas på resenärsnivå.

 

 

Basic är servicenivån för resenärer eller företag med ett enkelt resande eller för dig som gillar att sköta ditt resande på egen hand. Genom att boka på EBT Online* eller via mobilappen* får ni den där extra tryggheten med en personlig backup när något händer. Ni får ordning på resekostnaderna och lär er att jobba snabbt och effektivt i ett och samma gränssnitt oavsett resa.

 

Flow är vårt grundkoncept och den servicenivå vi utvecklat under många år. En hög personlig service där ni rör er snabbt och enkelt i våra olika kanaler. Kännetecknande för flow är den fortlöpande kontakten där vi bollar olika förslag och hittar en optimal mix mellan restider, pris och flexibilitet i resandet.

 

Preferred är samma grundkoncept som flow men med några extra servicenivåer. För företag eller enskilda resenärer med ett ständigt pressat schema där allt måste gå undan och klaffa hundraprocentigt. Inte minst resandet. Både i tjänsten och privat. Här får du supersnabb service via Preferred Line.

 

 

På sista raden.

Vi har även ett verktyg som på sista raden visar vad ni kan tjäna på ett samarbete med oss. Detta givet att ni idag bokar resorna på egen hand eller via olika onlinebyråer. En betydande del av utfallet handlar om vad er egen arbetstid kostar, hur vi kan hjälpa er till rabatter och vad professionell kunskap och uppbackning kan ge på sista raden.

 

 

Välkommen att kontakta oss !

08 – 566 14600     hello@ebt.se

Så berättar vi mer !

 

 

* Vi jobbar i Amadeus och AeTM.

  • Hej !
    Vi har gjort en omdaning av Euro Business Travel och bytte Feb 2017 namn till
    Fast Track Travel. Personal, ledning och ägare oförändrat.
    Välkommen att besöka vår nya hemsida !